فهرست و منابع گزارش کارآموزی تولید نوشابه گاز دار
فهرست:
تاریخچه نوشابه ..................................................................................................... 1
فصل اول : آب
آب ........................................................................................................................... 2
تصفیه آب ............................................................................................................... 2
فصل دوم : واحد عصاره
عصاره یا بنیان نوشابه .......................................................................................... 3
افزودنیهای مجاز در نوشابه .................................................................................. 3
شیرین کنندهها ........................................................................................................ 3
تهیه شرب اولیه از شکر جامد ................................................................................ 4
فیلتراسیون شربت اولیه .......................................................................................... 4
تهیه شربت غذایی (عصاره) .................................................................................... 4
طعم دهندهها ........................................................................................................... 5
عصاره نوشابههای پرتغالی ................................................................................... 5
عصاره نوشابههای ساده ....................................................................................... 5
ضدعفونی کردن دستگاههای عصاره خانه ............................................................ 5
عنوان صفحه
فصل سوم : گاز Co2
تولید گاز Co2.......................................................................................................... 7
برج شستشو ........................................................................................................... 7
رطوبت گیری یا جدا کننده آب ................................................................................ 7
چیلر ........................................................................................................................ 8
فصل چهارم: بطری شوی
بطری شوی ............................................................................................................ 9
اندازهگیری درصد سود در بطری شور ............................................................. 10
آینه بان ................................................................................................................ 10
فلومیکس .............................................................................................................. 10
کربوکولر .............................................................................................................. 11
پرکردن بطری ...................................................................................................... 12
آزمایش نقطه پر شده ........................................................................................... 12
دستگاه تشتک زن ................................................................................................. 13
پرکن جعبه نوشابه ............................................................................................... 13
فصل پنجم : کنترل کیفی
مقدمه کنترل کیفی ................................................................................................ 15
عنوان صفحه
آزمایشات انجام گرفته روی نوشابه ................................................................... 15
آزمایش بریکس .................................................................................................... 15
مقدار بریکس ........................................................................................................ 15
آزمایش بومه ....................................................................................................... 16
اندازه گیری فشار، دما و گاز Co2....................................................................... 16
اندازه گیری درصد قند ........................................................................................ 17
آزمایش اسیدیته ................................................................................................... 17
تعیین چگالی ......................................................................................................... 17
آزمایش pH ......................................................................................................... 17
آزمایشات میکروبی و شیمیایی ............................................................................ 18
آزمایشات میکروبی .............................................................................................. 18
تقسیم بندیهای کارهای میکروبی ......................................................................... 18
ساخت محیط کشت .............................................................................................. 18
انواع محیط کشت ................................................................................................. 19
روش انجام آزمایش میکروبی ............................................................................. 20
نتایج آزمایشات انجام شده .................................................................................. 21
آزمایشات هفتگی .................................................................................................. 22
منبع:
اینترنت www.pepsicoula.com