گزارش کارآموزی شرکت سهامی کشت و صنعت و دامپروری مغان

تعداد صفحات: 22 فرمت فایل: word کد فایل: 3800
سال: مشخص نشده مقطع: مشخص نشده دسته بندی: علوم دامی - دامپروری - دام و طیور
قیمت: ۷,۴۰۰ تومان
دانلود فایل
  • خلاصه
  • فهرست و منابع
  • خلاصه گزارش کارآموزی شرکت سهامی کشت و صنعت و دامپروری مغان

    شرکت سهامی کشت و صنعت و دامپروری مغان

    شرکت کشت و صنعت فعالیت خود را در مقیاس 48400 هکتار از اراضی دشت مغان با عنوان کردن بهره گیری صحیح و مدار از اراضی قابل شرب دشت و نیز گسترش کشاورزی مکانیزه و همپا نمودن آن با صنایع وابسته از نیمه دوم سال 1351 آغاز نمود.

    از طرف وزارت کشاورزی و منابع طبیعی پس از بررسیهای مقدماتی اقدام به برنامه ریزی جامعی برای پای گذاری یک مجتمع عظیم کشت و صنعت در مقیاس یاد شده از اراضی منطقه شد و پس از آن بلافاصله برنامه گسترده مزبور زیر عنوان «طرح کشت وصنعت و دامپروری مغان » به مرحله اجرا در آمد . به منظور اینکه طرح یاد شده قادر به تحقق کامل مسئولیتهای و ظایف و اهداف محوله گردد در سال 1353 با تقدیم لایحه ای به مجلسین شورای ملی و سنا پیشنهاد بنیانگذاری شرکتی به نام «شرکت سهامی کشت و صنعت و دامپروری مغان» شد . لایحه مزبور در اسفند ماه 1353 به تصویب مجلسین رسید و به دولت ابلاغ گردید . سهامداران شرکت ، وزارت کشاورزی و منابع طبیعی ، برنامه و بودجه ، صنایع و معادن و وزارت امور اقتصادی و دارایی بودند . سرمایه اولیه این شرکت 7 میلیارد ریال بوده و در 17 اسفند 1353 بنیانگذاری شده است .

    اهداف این شرکت عبارت بود از :

    گسترش و عمران اراضی کشاورزی

     افزایش تولید پروتیئن حیوانی

     افزایش تولید میوه

     افزایش تولید شکر

     کاهش اتکا به واردات فراورده های مزبور

     ایجاد مشاغلی تازه و بهبود سطح زندگی در منطقه

    مجتمع کشت و صنعت و دامپروری مغان در منتهی الیه شمال شرق آذربایجان قرار دارد . وسعت این مجتمع در زمان تاسیس و مطابق طرح 48400 هکتار بود ولی در حال حاضر سند رسمی شرکت برای 63000 هکتار می باشد . در حال حاضرفعالیتهای آن شامل زراعت، دامپروری، باغداری و صنایع وابسته میباشد.

    زراعتهای اصلی مجتمع گندم، جو، یونجه ، چغندر قند، پنبه و ذرت بذری،
    دانه ای و علوفه ای است .

    پروار بندی گوسفند ، گوساله ، شتر و همچنین پرورش گاوهای شیری ، تولید شیر و نگهداری زنبور عسل از عمده فعالیتهای دامپروری این شرکت است .

    مجتمع دارای کارخانجات قند ، پروسس میوه ، لبنیات ، سردخانه ، خوراک دام ، پروسس بذر و تصفیه پنبه می باشد ، باغداری نیز از عمده فعالیتهای دیگر این مجتمع بوده که در حدود 2500 هکتار از اراضی را زیر گونه های مختلف سیب ، گلابی ، هلو ،‌شلیل ، گیلاس ، آلبالو ،‌فندق ، انار و گردو برده است .

    این مجتمع آمادگی دارد تا فراروده های باغات خود را برای مصرف تازه کنسرو ، آب میوه و میوه خشک به بازارهای داخلی و بین المللی عرضه نماید . ناگفته نماند در شرکت کشت و صنعت مغان حدود 100 کیلومتر راه ارتباطی وجود داشته و بیش از 5 هزار نفر در آن مشغول به کار می باشند .

    بهره برداری از اراضی دشت مغان در حالت فعلی بوسیله زارعین خصوصی و بخش دولتی (عمدتاً کشت و صنعت و دامپروری مغان ) صورت می گیرد . مساحت اراضی زارعین بین 35-30 هزار هکتار و اراضی دولتی بیش از 63 هزار هکتار و محدوده قنات ، نهرها ، تاسیسات و کانالها 10 هزار هکتار است . شرکت کشت و صنعت علاوه بر اراضی وسیع کشاورزی ، تاسیسات و کارخانجات بزرگی را نیز شامل می شود که اکثراً در دست اجار می باشد . برآورد به هنگام سرمایه گذاری طرح کشت و صنعت و دامپروری مغان در سال 1357 حدود 38 میلیارد ریال و تا پایان سال 1359 کلاً مبلغ 38/22 میلیارد ریال از طرف سازامان برنامه و بودجه تامین و به هزینه رسیده اشت . به گفته دست اندرکاران برای رفع نواقص و مسایل موجود در مجتمع کشت و صنعت مغان حدود 10تا 15 میلیارد تومان اعتبار لازم است . به گفته کارشناسان و دست اندر کاران مجموعه ای که در حال حاضر تحت عنوان شرکت کشت و صنعت و دامپروری مغان عمل می کند در دنیا منحصر به فرد و بی نظیر است ،‌به علت اینکه پیوستگی واحد های تولیدی ، وسعت ، تعدد فعالیتها و مدیریت واحد ، آن از کشت و صنعتهای دیگر جهان متمایز می کند . سالانه در این شرکت حدود 150 تا 250 میلیون متر مکعب مصرف می شود و ارزش محصولات تولیدی آن 2 میلیارد تومان در سال برآورد می شود .

    فعالیتهای صنعتی

    در طرح اولیه شرکت ایجاد کارخانجات قند و پروسس به منظور تبدیل محصولات تولیدی به فراورده های با ارزش افزوده و کارخانه خوراک دام پیش بینی نموده و تعدادی از این کارخانجات در طول زمان تاسیس و مورد بهره برداری قرار گرفت و تعدادی نیز در دست احداث بوده و برخی نیز در برنامه های سالهای آتی احداث خواهند شد . به علاوه برخی از کارخانجاتی که در طرح اولیه منظور نشده بود (مانند کارخانه پنیر و کارخانه پروسس بذر) به دلیل ضرورت امر بر مجموعه فعالیتها اضافه شد .

    اهم فعالیتهای صنعتی عبارتند از :

    کارخانه قند

    با ظرفیت اسمی 5000 تن در روز یکی از دو کارخانه معظم چغندر قند کشور می باشد که از سال 62 به بعد فعالیت خود را آغاز کرده است .

    برخلاف پیش بنی اولیه در توجیه لزوم تاسیس کارخانه ، متاسفانه شرایط اقلیمی منطقه برای حصول به عیارهای پیش بینی شده در طرح (5/16 تا 17 در صد) مناسب نبوده و عیار موجود در منطقه در سطح خیلی پایین تر (5/11 تا 5/10) می باشد . این امر بهره برداری کامل از ظرفیت کارخانه را از نظر فنی نا ممکن ساخته است . برای رفع مشکل و افزایش عیار چغندر قند طرح تحقیقاتی به هزینه شرکت است . برای رفع مشکل و افزایش عیار چغندر را از نظر فنی نا ممکن ساخته است . برای رفع مشکل و افزایش عیار چغندر قند طرح تحقیقاتی به هزینه شرکت است . برای رفع مشکل و افزایش عیار چغندر قند طرح تحقیقاتی به هزینه شرکت کشت و صنعت در دست اجرا می باشد . عملکرد کارخانه در سالهای اولیه بندرت از صد هزار تن تجاوز نموده است ولی از سال 1371 با تمهیدات انجام شده هر ساله بیش از 200 هزار تن چغندر به کارخانه واصل گردیده است .

    با توسعه روابط با جمهوری آذربایجان و با راهنمایی فنی کارشناسان مجرب شرکت در سالهای اخیر سطح قابل توجهی از اراضی همجوار به زیر کشت این محصول رفته و چغندر تولیدی در کارخانه قند شرکت مورد استحصال قرار گرفته است . ضمنا به منظور استفاده کامل از ظرفیت کارخانه و بهره برداری از آن در سالهای اخیر برنامه تصفیه شکر خام نیز بر فعالیتهای کارخانه افزوده شده است و سالانه حدود 20 هزار تن شکر زرد وارداتی به شکر سفید تبدیل و به بازار عرضه می شود . سطح کل کارخانه قند 299600 متر مربع و زیر بنای آن 82500 متر مربع است و توست یک شرکت لهستانی ساخته شده است .

    کارخانه پروسس بذر

    کارخانه خوراک دام

    کارخانه لبنیات

    با ظرفیت 180 تن شیر در روز قبل از انقلاب سفارش داده شده بود که در سالهای اولیه پیروزی با نقایصی وارد شد که بدون استفاده مانده بود . در حال حاضر عملیات تکمیلی ساختمان کارخانه به اتمام رسیده و عملیات نصب ماشین آلات و تجهیزات نیز پایان یافته است . در این کارخانه شیر تولیدی به شیر خشک و کره تبدیل می گردد.  بهره برداری از این کارخانه شروع شده است .

    مجتمع گاوداری شرکت کشت و صنعت و دامپروری مغان با ظرفیت 10 هزار راس گاو شیری طراحی شده است . به منظور تبدیل شیر استحصالی از این واحدها تبدیل به شیر خشک در برنامه های صنایع لبنی منظور شده است . به همین منظور متناسب با شیر به دست آمده از واحدهای گاوداری ، احداث کارخانه ای با ظرفیت 180 تن شیر تازه پیش بینی شده است . این کارخانه قادر خواهد بود که تمامی شیر تازه به دست آمده از واحدهای گاوداری را به شیر خشک بدون چربی و کره تبدیل کند و بدین ترتیب روزانه 16 تن شیر خشک و 6 تن کره تولید خواهد نمود . ساختمان این کارخانه در مساحتی حدود 3200 متر مربع احداث شده است . ماشین آلات و تجهیزات کارخانه نیز خریداری و به محل کارخانه حمل شده است ولی تا سال 1368 اقدامی نسبت به نصب ماشین آلات و تجهیزات و راه اندازی کارخانه صورت نگرفته بود . طبق بررسیهای به عمل آمده معلوم شد که ارزان بودن قیمت شیر خشک وارداتی و عدم تناسب آن با قیمت تمام شده تولیدد اخلی ، عامل اصلی و مهمی در جهت تکمیل نشدن کارخانه بوده است .  از سال 1369 اقداماتی در زمینه نصب برخی از تانکها و ادوات آغاز شده است .

    کارخانه پنیر سازی

    این کارخانه در سال 67 به عنوان راه حل موقت تا تکمیل کارخانه لبنیات و نیز افزایش ظرفیت تعداد ایستگاههای گاوداری و به منظور استفاده ممکن از شیر تولیدی راه اندازی شد . ظرفیت کارخانه 25 تن شیر در شیفت 12 ساعته می باشد و عملکرد کارخانه این کارخانه این امکان را بوجود آورده است که حتی پس از تکمیل کارخانه لبنیات به فعالیت خود ادامه دهد .

    کارخانه پروسس میوه

    این کارخانه اولین فعالیت از مجموع صنایع تکمیلی باغات میوه شرکت است که در دو خط فعالیت می نمایند :

    تولید آب سیب و کنسانتره با ظرفیت 3 تن در ساعت

     تولید نکتار هلو و آلو با ظرفیت 1 تن در ساعت

    با راه اندازی اولین خط آبمیوه در سال 71 نخستین گام در استفاده صحیح از ارقام میوه های صنعتی برداشته شده و نوشابه ای بهداشتی در استاندارد بین المللی به هموطنان تقدیم می گردد . این کارخانه در سال حدود 30 میلیون نوشابه لذیذ مغانه را به هموطنان عرضه می دارد . وجود این کارخانه با در نظر گرفتن حجم باغات و فقدان راههای ارتباطی سریع و وسایل مدرن حمل و نقل بسیار موثر می باشد .

    لوله کشی مسی

    لوله های مسی تبرید

    بسیاری از لوله هایی که در تبرید مورد استفاده قرار می گیرند از مس ساخته شده اند ، گر چه در بعضی از موارد لوله های آلومینیومی و فولادی هم مورد استفاده قرار می گیرند . مزیت لوله های مسی ، سبک و مقاوم بودن در مقابل خوردگی و سهولت نصب آن ها نسبت به لوله های فولادی است .

    لوله های مسی تبرید را در دو نوع نرم و سخت و یا نوع ضخامت دیواره ای K, L     می سازند . بهترین لوله های ACR با ضخامت دیوراه ای L  می باشد .

    لوله های مسی نرم در لوله کشی تبرید تا قطر اسمی 20 mm ، در محل هایی که خم کاری لازم بوده و لوله کشی زیر کار است و یا در محل هایی که وصاله های لاله ای و لحیمی به کار می روند مورد استفاده قرار می گیرند .

    از لوله های مسی سخت در قطرهای بزرگ تر از 20mm و برای اندازه های کوچک تری که در آن ها استحکام مورد نظر است استفاده می کنند .

    برای بریدن لوله های مسی نرم از لوله بر استفاده می شود . روش کار با این ابزار به این صورت است که ابتدا لوله را بین غلتک ها و تیغه ی برش قرار داده دسته ی پیچ بار دهنده را می پیچانند تا با جدار لوله مماس شود سپس با چرخاندن لوله بر به دور لوله جدار لوله را خط می اندازند و در حالی که لوله بر در حال چرخش و برش است با دسته ی پیچ بار دهنده بار را کمی افزایش می دهند . عمل چرخاندن لوله بر به دور لوله و افزایش بار تا زمان قطع کامل لوله ادامه می یابد.

    با استفاده از خم کن اهرمی می توان لوله را تا 180 درجه خم کرد . بر اثر خم کردن طول لوله کمی افزایش می یابد . شعاع خمش در خم کن های اهرمی ثابت است .بر روی این خم کن ها دو نیم دایره ای بزرگ ، کوچک وجود دارد که به ترتیب برای زاویه های .و 45و 90 و 135 و 180 درجه مدرج شده اند . علاوه بر آن بر روی آنها یک کانال وجود دارد که برای قطر خاصی می توان مورد استفاده قرار گیرد .

    کورکن لوله مسی

    در موراد خاص (بعد از خاتمه ی شارژ گاز یک سیکل تبرید ) ضرورت دارد که انتهای لوله ی مسی موجود در یک مدار مسدود گردد (کور شود). برای این منظور از ابزاری به نام کورکن لوله استفاده می شود . نوع متداول آن شبیه انبر قفلی و طرز کار آن نیز مانند انبر قفلی است . با این تفاوت که فک های آن گوه ای شکل است ، به طوری که وقتی دستگاه قفل شود لوله ما بین فک ها له شده ، به طور نسبی مسدود می گردد . برای اطمینان بیش تر باید سر لوله کور شده جوشکاری شود .

    این نوع کمپرسورها که در انواع دستگاههای تبرید خانگی و تجاری کوچک مورد استفاده قرار می گیرند دارای سیلندر و پیستون می باشند . سیلندر و پیستون در اطراف سیم پیچ های الکتریکی روتور و استاتور قرار دارد . با اتصال برق پیستون در داخل سیلندر به حرکت در آمده و گاز موجود در ان را متراکم کرده از طریق لوله ی دهش وارد مدار لوله کشی سیکل تبرید می نماید .

    کمپرسور بسته که موتور محرک آن با بخش مکانیکی در یک پوسته ی آب بندی شده قرار گرفته است و چون پوسته جوشی است غیر قابل تعمیر و یک بار مصرف        می باشد .

     

    اجرا و ساختمان کمپرسور های تناوبی

    کارتر

    کارتر محفظه ی روغن است که در قسمت تحتانی کمپرسور قرار دارد و بدنه ی کمپرسور را نیز تشکیل می دهد . قسمت های مختلف یک کمپرسور بر روی کارتر سوار می شود . جنس کارتر از چدن یا فولاد ریختگی است .

  • فهرست و منابع گزارش کارآموزی شرکت سهامی کشت و صنعت و دامپروری مغان

    فهرست:

    ندارد.
     

    منبع:

    ندارد.

دانلود کارآموزی گزارش کارآموزی شرکت سهامی کشت و صنعت و دامپروری مغان , گزارش کارآموزی گزارش کارآموزی شرکت سهامی کشت و صنعت و دامپروری مغان , پروژه کارآموزی گزارش کارآموزی شرکت سهامی کشت و صنعت و دامپروری مغان , دانلود کارورزی گزارش کارآموزی شرکت سهامی کشت و صنعت و دامپروری مغان , گزارش کارورزی گزارش کارآموزی شرکت سهامی کشت و صنعت و دامپروری مغان , پروژه کارورزی گزارش کارآموزی شرکت سهامی کشت و صنعت و دامپروری مغان , کارآموزی در مورد گزارش کارآموزی شرکت سهامی کشت و صنعت و دامپروری مغان , کارورزی در مورد گزارش کارآموزی شرکت سهامی کشت و صنعت و دامپروری مغان , نمونه گزارش کارآموزی درباره گزارش کارآموزی شرکت سهامی کشت و صنعت و دامپروری مغان , گزارش کار در مورد گزارش کارآموزی شرکت سهامی کشت و صنعت و دامپروری مغان
ثبت سفارش
عنوان محصول
قیمت