گزارش کارآموزی در معدن سنگ حوض ماهی اصفهان

تعداد صفحات: 31 فرمت فایل: word کد فایل: 3806
سال: مشخص نشده مقطع: مشخص نشده دسته بندی: مهندسی معدن
قیمت: ۸,۶۰۰ تومان
دانلود فایل
  • خلاصه
  • فهرست و منابع
  • خلاصه گزارش کارآموزی در معدن سنگ حوض ماهی اصفهان

    مقدمه

    امروزه با گسترش و پیشرفت علم تکنولوژی و با بهره گیری از منابع خدادادی ، صنایع مادری چون ذوب آهن و ذوب فولاد آلیاژی مراحل تکامل و ترقی را با سرعتی محسوس طی می کنند نیاز اولیه این صنایع را به طور حتم و یقین معادل تامین می کنند .

    در راستای این نیاز می توان نیاز صنایع ذوب فولاد ، ذوب اهن و فولاد آلیاژی به سنگ آهن ، سنگ آهک ودیگر عناصر و کانی های با ارزش معادن اشاره کرد .

    هدف از شرح نکات بالا به خاطر این بود که اینجانبدر این مرکز صنعتی برای طرح ریزی و تحقیق سیستم کنترل و برق شرکت صنعتی و معدنی حوض ماهی اصفان خواهد بود وچون این سیستم با تکنولوژی روز پیش می رود امید وارم که تحقیق و پروژه اینجانب مسمر ثمر خواهد شد .

    این معدن با بهره گیری از تاسیسات و تجهیزات معدنی مدرن و کارآمد ذخیره 117380000 تن سنگ آهک مرغوب نیاز این مجتمع (مجتمع فولاد مبارکه) را به مدت 76 سال در حد کفایت وحتی بالاتر تامین می کند.

    خلاصه بیان کنم که این مقدار زیاد سنگ با وجود سیستم برق و این نعمت بی پایان و خوب و تکنولوژی روز دنیا ایجاد می شود یعنی با سیستم برق می توان یکی از نیازهای مجتمع عظیم فولاد مبارکه را ایجاد کرد در راستای طرح ارتباط با صنعت اینجانب دوره کارآموزی خود را در این معدن گذارنده و از نزدیک با پست برق ، شبکه انتقال و توزیع برق ، سلول و قسمت های برق دستگاهها این معدن آشنا شدم همچنین اطلاعات ،نقشه های برقی و مداری و مراحل توزیع برق را در قسمت های مختلف و دستگاههای این معدن را از استاد و مدارکی که در این معدن موجود بودبدست آوردم . و همچنین ابتدا با تجهیزات و ماشین آلات و مراحل کار مجتمع معدنی حوض ماهیی آشنا شدم .

     

     

     

     

     

     

     

     

     

    تاریخچه - نوع محصول - نام واحدهای مختلف

    شرکت معدنی و صنعتی حوض ماهی اصفهان در کیلومتر 25 جاده بروجن مبارکه و دقیقاً در نوار مرزی استان اصفهان و چهار محال بختیاری قرار گرفته و می توان گفت که از نظر تولیدات معدنی یکی از طرحهای مهم انقلاب به شمار می آید .

    تولیدات این معدن سنگ آهک نسوز بوده که پس از استخراج به مجتمع فولاد مبارکه حمل می گردد که من در اینجا با توجه به اینکه مدتی است جهت تکمیل پروژه پایان دوره رشته کاردانی خود در این معدن فعالیت علمی دارم قصد دارم تاریخچه این معدن را به تصویر بکشم.

    شرکت معدنی و صنعتی حوض ماهی در سال 1361 طرح اکتشاف آن به دست مهندسین ایرانی شروع که این عملیات تا پایان سال 1370 به طول انجامید تا سرانجام در اواخر سال 70 قسمت معدن آماده بهره برداری قرار گرفت لازم به یادآوری است که بین سالهای یاد شده عملیات خاک برداری و بتن ریزی و زیرسازی دستگاههای صنعتی توسط شرکت میم نیم که یک شرکت ایرانی بود انجام گرفته و ساختمانهای نیمه صنعتی نیز توسط خاکدیش به انجام رسید و در سال 71 نصب سنگ شکن های اولیه و متعلقات آن و نصب نوار نقاله ها و کلیه تجهیزات واسطه به شرکتی بنام شرکت ثامن واگذار شد که با عقد قرار داد یکساله سرانجام در بهار سال 1372 کلیه دستگاهها آماده و مورد بهره برداری قرار گرفت در بهمن ماه 72 توسط وزیر وقت معادن و فلزات جناب آقای مهلوجی افتتاح و بهره برداری آغاز گردید.

    این شرکت در حال حاضر دارای 90 نفر پرسنل بوده که واحدهای سنگبری ، حمل و نقل ، تعمیرگاه و جوشکاری واحد تولید ، امور اداری و واحد انتظامات در حال فعالیت هستند که لازم می دانم شرح وظایف هر یک از واحدها را توضیح دهم.

    واحد سنگ بری :

    در این واحد حدود 10 نفر از پرسنل انجام وظیفه می نمایند که عملیات چال زنی و انفجار را بهعهده دارند در این شرکت دستگاههای به نام واگن دریل وجود دارند که قدرت خود را از کمپرسورهای غول پیکر 750 و 900 گرفته وچاله های به عمق 12 و 15  متر حفر می نمایند جهت تکمیل یک آبشاری مرغوب نیاز به حدود 50 الی 60 تا چال به عمق 12و 15 متر بوده که هر یک از انها به فاصله عرضی و طول سه متر از یکدیگر حفاری میگردد زمانیکه عملیات حفاری انجام گرفت توسط مدیریت معدن در خواست مواد نادیه  شده و با نظارت مستقیم نیروی انتظامی محل آتشباری انجام می گیرد حجم هر یک از این آشیاریها از نظر وزنی حدود 30 هزار تن می باشد زمانیکه آتش بازی صورت گرفت بارگیری توسط واحد نقلیه شروع می گردد .

    در واحد نقلیه این شرکت که حدود دوازه نفر پرسنل دارد عملیات حمل سنگ توسط دستگاههای به نام دامتراک که ساخت کشور ژاپن و یا دستگاههای حمل به نام فان که ساخت کشور آلمان است به لودرهای غول پیکر 988 انجام و به سنگ شکن اولیه شرکت فرستاده می شود که در سنگ شکن اولیه به سایزه های مختلف از 0 تا 200 میلیمتر دانه بندی می گردد لازم به یادآوری است که سنگ شکن اولیه این شرکت یکی از مدرنترین سنگ شکنهای در خاورمیانه بوده و قادر است هر ساعت حدود 600 تن سنگ را به دانه بندی توضیح داده شده تبدیل نماید .

    زمانیکه سنگ به سنگ شکن اولیه فرستاده شد توسط اوپراتورهای مجرب در سیستم کنترل و به سنگ شکن ثانویه نوار نقاله فرستاده شد که در این قسمت به دانه بندی های مختلف تبدیل می گردد .

    دانه بندی های 20 تا 50 میلیمتر که محصول مرغوب این معدن بوده و دپوها فرستاده و به قسمت بارگیرخانه حمل و از انجا توسط کامیونها به مجتمع فولاد مبارکه در قسمت مواد اولیه فرستاده می شود و مابقی دانه ها که دانه بندی 20-0 و 20-5 و 5-0 بوده به دپوها توسط نوار نقاله فرستاده شده که مصارف ساختمانی داشته و قسمت زیادی از آن هم جهت زیرسازی جاده ها به کار         می رود .

    قسمت تعمیرگاه و جوشکاری در این قسمت توسط مکانیک های مجرب و خبره تعمیرات دستگاههای سنگین لودر ، لیفتراک و بلدزورها انجام گرفته و به دلیل اینکه این دستگاهها با سنگ سرو کار داشته و دچار شکستگی های متعددی      می شوند واحد جوشکاری ترمیم آنها را به عهده دارد .

    قسمت های اداری و مالی شرکت نیز حضور و غیاب پرسنل وحسابرسی حقوق پرسنل و پرداخت ماهیانه حقوق کارکنان را عهده دار بوده و واحد انتظامات این شرکت نیز به طور مستمر حفظ و حراست فیزیکی این معدن را کنترل می نمایند این بود تحقیقات دانشجو دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهر مجلسی .

    سنگ شکن

    مجموعه سنگ شکن اولیه دستگاههای ذیل تشکیل شده است :

    سنگ شکن

     آپرون فیدر

     نوار نقاله

    دستگاه غبار گیر

    سنگ شکن

    سنگ شکن اولیه شامل : الف ) اسپایدر و بازوهای آن  ب) شافت سنگ شکن  ج ) سیستم روغنکاری  د) سیستم هیدرولیک    ه ) اویل کولر  و ) هیتر

    الف ) اسپایدر و بازوهای آن :

    اسپایدر دارای محفظه ای گیریس خور می باشد که ظرفیت آن 40 کیلو گرم است . نوع گیربکس مصرفی آن فصلی می باشد که در تابستان شل آلوانیا EP - RO و در زمستان شل اتوگیریس می باشد .

    ب ) شافت سنگ شکن

    کار سنگ شکن خرد کردن سنگها در سایز 200-0 میلی مترمی باشد سنگ شکن اولیه از  نوع ژنراتوری می باشد و دارای دو نوع حرکت می باشد : 1 - حرکت پاندولی  2- حرکت دورانی

    ظرفیت سنگ شکن اولیه 700 تنبر ساعت می باشد . شافت سنگ شکن توسط موتوری به حرکت در می آید که قدرت آن 260KW و دور موتور 750 دور در دقیقه می باشد . این موتور دارای چهار نقطه گیریس خور می باشد که نوع گیریس آن شل آلونیا شماره 2 می باشد که با توجه به ساعت کار سنگ شکن باید گیریس کاری شود.

    ج - سیستم روغنکاری

    کار سیستم روغنکاری خنک کردن و روغنکاری کردن اجزاء مختلف شافت سنگ شکن است که دارای یک مخزن به ظرفیت 700LIT می باشد یک موتور که دور ان 1500دور در دقیقه و قدرت ان 3/7 KW می باشد . نوع روغن آن در تابستان شل 150 ودر زمستان شل 68 می باشد .

    در سیستم روغنکاری یک فیلتر و یک توری وجود دارد . قبیل از اینکه روغن به قسمتهای مختلف سنگ شکن برود از فیلتر روغن عبور می کند و ناخالصیهای آن گرفته می شود و همچنین قبل از ورود روغن به مخزن سیستم روغنکاری از یک توری عبور می کند و مجدداً ناخالصیهایی که در ان وجود دارد گرفته می شود .

    د - سیستم هیدرولیک

    کار سیستم هیدورلیک پائین وبالا بردن شافت سنگ شکن می باشد . هیدرولیک دارای یک مخزن به ظرفیت 240 Lit که توسط یک موتور که دور ان 1000 دور در دقیقه و قدرت ان 3/7kw است می باشد . نوع روغن آن در تابستان شل 150 و در زمستان شل 68 می باشد .

    ه ) اویل کولر

    سیستم روغنکاری دارای یک سیستم خنک کننده به نام اویل کولر می باشد .اویل کولر توسط یک موتور که دور ان 1000 دور در دقیقه و قدرت آن 7/5kw         می باشد به یک فن و یا رادیاتور متصل است زمانیکه دمای روغن در تابستان بالا می رود توسط اویل کولر (خنک کننده ) خنک شده و دمای آن پایین می آید .

    و ) هیتر

    هیتر در مخزن سیستم روغنکاری قرار رگفته است و زمانیکه دمای روغن در سیستم روغنکاری در زمستان پایین می آید ، هیتر به طور اتوماتیک عمل کرده و دمای روغن بالا می برد .

    آپرون فیدر                   Apron Feeder

    نوارنقاله فلزی می باشد که بار خرد شده توسط سنگ شکن را روی آنمی ریزد . طول آپرون فیدر آپرون حدوداً 4950 mm و عرض آن 1600mm می باشد .حرکت و سرعت آپرون فیدر  از 0 الی 10 متر در دقیقه می باشد که تنظیم آن به عهده اپراتور سنگ شکن است .

    ظرفیت ریختن بار توسط آپرون فیدر 700ton/ h می باشد . آپرون فیدر توسط یک موتور به قدرت 15kw که دور ان از 1500-150 دور در دقیقه است به حرکت در می آید .

    موتور آپرون فیدر دارای یک مخزن روغن به ظرفیت 110lit می باشد که نوع روغن آن شل 220 می باشد که مدت تعویض روغن آن هم بر اساس ساعت کار آپرون فیدر می باشد که هر 2500 ساعت کار باید تعویض شود .

    آپرون فیدر دارای 12 نقطه گیربکس خور می باشد که روزانه بایستی توسط بازرس خط گیریسکاری می شود  ، نوع گیریس آن شل آکوانیا شماره 1        می باشد.

    اپرون فیدر 2عددریل قرارداردکه بلبرینگهائی برروی این ریلها به حرکت در        می ایند واین بلبرینگها وریلدا هم هفتگی توسط بازرس خط بایستی روغنکاری شود. نوع روغن ان مثل 220 می باشد.

    نوار نقاله          belt   convergor

    نوار نقاله به طول 5/119 متروبه عرض یک متراست..ظرفیت نوارنقاله حداکثر 750 تن درساعت می باشد وسرعت آن 87 متر دردقیقه است. فاصله نوار نقاله تا سطح زمین 1/22 متر می باشد. نوارنقاله توسط یک موتور به قدرت 75 kwودوران 1000 دور در دقیقه میباشد به حرکت درمی آید. نوار شامل اجزای مختلفی است از جمله انها عبارتند از:

    الف -بک استپ (b.s)

    کار آن نگه داشتن نوار به هنگام خاموش بودن آن است و مانع از برگشتن نوار می شود. بک استپ از نوع b5 160 می باشد. نوع گیریس آن الوانیا شماره یک می باشد که مقدار ان kg 3/5 می باشد و هر7500 ساعت کار می بایدتعویض گردد.

    ب-فلاکسیبل کوپلینگ             flexible       cupling

      کار آن انتقال نیرو از موتور به شافت یکی از غلتکهای نوار تقاله ودر نتیجه به حرکت درآوردن نوارنقاله است. نوع گیریس آن مثل الوانیا شماره 2 می باشد ومقدار آنkg9/1 می باشد که مدت تعویض آن یکساله می باشد.

    ج-هیدرولیک کوپلینگ              hgdraulic     cupling

    کار هیدرولیک کوپلینگ انتقال نیرو از موتور به فلاکسیبل کوپلینگ می باشد. نوع روغن ان تلوس 32 می باشد که ظرفیت ان  lit 38 می باشد ومدت تعویض ان هر 600 ساعت کار می باشد.

    د- ردیوسر                 reducer

    ردیو سر مابین هیدرولیک کوپلینگ وفلاکسیبل کوپلینگ قرار گرفته است وکار آن کم کردن سرعت ودور هیدرولیک کوپلینگ می باشد وقدرت آن kw 75        می باشد. ردیوسر دارای مخزنی به ظرفیت lit 80 میباشد ونوع روغن آن درتابستان مثل 150     می باشد ودر زمستان مثل 68 می باشد که هر 6 ماه باید تعویض شود. همچنین دارای 6 نقطه گیریس خور می باشد که نوع گیریس آن مثل الوانیا ep2می باشد که هر شش ماه یکدفعه باید گیریسکاری شود.مقدمه

    امروزه با گسترش و پیشرفت علم تکنولوژی و با بهره گیری از منابع خدادادی ، صنایع مادری چون ذوب آهن و ذوب فولاد آلیاژی مراحل تکامل و ترقی را با سرعتی محسوس طی می کنند نیاز اولیه این صنایع را به طور حتم و یقین معادل تامین می کنند .

    در راستای این نیاز می توان نیاز صنایع ذوب فولاد ، ذوب اهن و فولاد آلیاژی به سنگ آهن ، سنگ آهک ودیگر عناصر و کانی های با ارزش معادن اشاره کرد .

    هدف از شرح نکات بالا به خاطر این بود که اینجانبدر این مرکز صنعتی برای طرح ریزی و تحقیق سیستم کنترل و برق شرکت صنعتی و معدنی حوض ماهی اصفان خواهد بود وچون این سیستم با تکنولوژی روز پیش می رود امید وارم که تحقیق و پروژه اینجانب مسمر ثمر خواهد شد .

    این معدن با بهره گیری از تاسیسات و تجهیزات معدنی مدرن و کارآمد ذخیره 117380000 تن سنگ آهک مرغوب نیاز این مجتمع (مجتمع فولاد مبارکه) را به مدت 76 سال در حد کفایت وحتی بالاتر تامین می کند.

    خلاصه بیان کنم که این مقدار زیاد سنگ با وجود سیستم برق و این نعمت بی پایان و خوب و تکنولوژی روز دنیا ایجاد می شود یعنی با سیستم برق می توان یکی از نیازهای مجتمع عظیم فولاد مبارکه را ایجاد کرد در راستای طرح ارتباط با صنعت اینجانب دوره کارآموزی خود را در این معدن گذارنده و از نزدیک با پست برق ، شبکه انتقال و توزیع برق ، سلول و قسمت های برق دستگاهها این معدن آشنا شدم همچنین اطلاعات ،نقشه های برقی و مداری و مراحل توزیع برق را در قسمت های مختلف و دستگاههای این معدن را از استاد و مدارکی که در این معدن موجود بودبدست آوردم . و همچنین ابتدا با تجهیزات و ماشین آلات و مراحل کار مجتمع معدنی حوض ماهیی آشنا شدم .

     

     

     

     

     

     

     

     

     

    تاریخچه - نوع محصول - نام واحدهای مختلف

    شرکت معدنی و صنعتی حوض ماهی اصفهان در کیلومتر 25 جاده بروجن مبارکه و دقیقاً در نوار مرزی استان اصفهان و چهار محال بختیاری قرار گرفته و می توان گفت که از نظر تولیدات معدنی یکی از طرحهای مهم انقلاب به شمار می آید .

    تولیدات این معدن سنگ آهک نسوز بوده که پس از استخراج به مجتمع فولاد مبارکه حمل می گردد که من در اینجا با توجه به اینکه مدتی است جهت تکمیل پروژه پایان دوره رشته کاردانی خود در این معدن فعالیت علمی دارم قصد دارم تاریخچه این معدن را به تصویر بکشم.

    شرکت معدنی و صنعتی حوض ماهی در سال 1361 طرح اکتشاف آن به دست مهندسین ایرانی شروع که این عملیات تا پایان سال 1370 به طول انجامید تا سرانجام در اواخر سال 70 قسمت معدن آماده بهره برداری قرار گرفت لازم به یادآوری است که بین سالهای یاد شده عملیات خاک برداری و بتن ریزی و زیرسازی دستگاههای صنعتی توسط شرکت میم نیم که یک شرکت ایرانی بود انجام گرفته و ساختمانهای نیمه صنعتی نیز توسط خاکدیش به انجام رسید و در سال 71 نصب سنگ شکن های اولیه و متعلقات آن و نصب نوار نقاله ها و کلیه تجهیزات واسطه به شرکتی بنام شرکت ثامن واگذار شد که با عقد قرار داد یکساله سرانجام در بهار سال 1372 کلیه دستگاهها آماده و مورد بهره برداری قرار گرفت در بهمن ماه 72 توسط وزیر وقت معادن و فلزات جناب آقای مهلوجی افتتاح و بهره برداری آغاز گردید.

    این شرکت در حال حاضر دارای 90 نفر پرسنل بوده که واحدهای سنگبری ، حمل و نقل ، تعمیرگاه و جوشکاری واحد تولید ، امور اداری و واحد انتظامات در حال فعالیت هستند که لازم می دانم شرح وظایف هر یک از واحدها را توضیح دهم.

    واحد سنگ بری :

    در این واحد حدود 10 نفر از پرسنل انجام وظیفه می نمایند که عملیات چال زنی و انفجار را بهعهده دارند در این شرکت دستگاههای به نام واگن دریل وجود دارند که قدرت خود را از کمپرسورهای غول پیکر 750 و 900 گرفته وچاله های به عمق 12 و 15  متر حفر می نمایند جهت تکمیل یک آبشاری مرغوب نیاز به حدود 50 الی 60 تا چال به عمق 12و 15 متر بوده که هر یک از انها به فاصله عرضی و طول سه متر از یکدیگر حفاری میگردد زمانیکه عملیات حفاری انجام گرفت توسط مدیریت معدن در خواست مواد نادیه  شده و با نظارت مستقیم نیروی انتظامی محل آتشباری انجام می گیرد حجم هر یک از این آشیاریها از نظر وزنی حدود 30 هزار تن می باشد زمانیکه آتش بازی صورت گرفت بارگیری توسط واحد نقلیه شروع می گردد .

    در واحد نقلیه این شرکت که حدود دوازه نفر پرسنل دارد عملیات حمل سنگ توسط دستگاههای به نام دامتراک که ساخت کشور ژاپن و یا دستگاههای حمل به نام فان که ساخت کشور آلمان است به لودرهای غول پیکر 988 انجام و به سنگ شکن اولیه شرکت فرستاده می شود که در سنگ شکن اولیه به سایزه های مختلف از 0 تا 200 میلیمتر دانه بندی می گردد لازم به یادآوری است که سنگ شکن اولیه این شرکت یکی از مدرنترین سنگ شکنهای در خاورمیانه بوده و قادر است هر ساعت حدود 600 تن سنگ را به دانه بندی توضیح داده شده تبدیل نماید .

    زمانیکه سنگ به سنگ شکن اولیه فرستاده شد توسط اوپراتورهای مجرب در سیستم کنترل و به سنگ شکن ثانویه نوار نقاله فرستاده شد که در این قسمت به دانه بندی های مختلف تبدیل می گردد .

    دانه بندی های 20 تا 50 میلیمتر که محصول مرغوب این معدن بوده و دپوها فرستاده و به قسمت بارگیرخانه حمل و از انجا توسط کامیونها به مجتمع فولاد مبارکه در قسمت مواد اولیه فرستاده می شود و مابقی دانه ها که دانه بندی 20-0 و 20-5 و 5-0 بوده به دپوها توسط نوار نقاله فرستاده شده که مصارف ساختمانی داشته و قسمت زیادی از آن هم جهت زیرسازی جاده ها به کار         می رود .

    قسمت تعمیرگاه و جوشکاری در این قسمت توسط مکانیک های مجرب و خبره تعمیرات دستگاههای سنگین لودر ، لیفتراک و بلدزورها انجام گرفته و به دلیل اینکه این دستگاهها با سنگ سرو کار داشته و دچار شکستگی های متعددی      می شوند واحد جوشکاری ترمیم آنها را به عهده دارد .

    قسمت های اداری و مالی شرکت نیز حضور و غیاب پرسنل وحسابرسی حقوق پرسنل و پرداخت ماهیانه حقوق کارکنان را عهده دار بوده و واحد انتظامات این شرکت نیز به طور مستمر حفظ و حراست فیزیکی این معدن را کنترل می نمایند این بود تحقیقات دانشجو دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهر مجلسی .

    سنگ شکن

    مجموعه سنگ شکن اولیه دستگاههای ذیل تشکیل شده است :

    سنگ شکن

     آپرون فیدر

     نوار نقاله

    دستگاه غبار گیر

    سنگ شکن

    سنگ شکن اولیه شامل : الف ) اسپایدر و بازوهای آن  ب) شافت سنگ شکن  ج ) سیستم روغنکاری  د) سیستم هیدرولیک    ه ) اویل کولر  و ) هیتر

    الف ) اسپایدر و بازوهای آن :

    اسپایدر دارای محفظه ای گیریس خور می باشد که ظرفیت آن 40 کیلو گرم است . نوع گیربکس مصرفی آن فصلی می باشد که در تابستان شل آلوانیا EP - RO و در زمستان شل اتوگیریس می باشد .

    ب ) شافت سنگ شکن

    کار سنگ شکن خرد کردن سنگها در سایز 200-0 میلی مترمی باشد سنگ شکن اولیه از  نوع ژنراتوری می باشد و دارای دو نوع حرکت می باشد : 1 - حرکت پاندولی  2- حرکت دورانی

    ظرفیت سنگ شکن اولیه 700 تنبر ساعت می باشد . شافت سنگ شکن توسط موتوری به حرکت در می آید که قدرت آن 260KW و دور موتور 750 دور در دقیقه می باشد . این موتور دارای چهار نقطه گیریس خور می باشد که نوع گیریس آن شل آلونیا شماره 2 می باشد که با توجه به ساعت کار سنگ شکن باید گیریس کاری شود.

    ج - سیستم روغنکاری

    کار سیستم روغنکاری خنک کردن و روغنکاری کردن اجزاء مختلف شافت سنگ شکن است که دارای یک مخزن به ظرفیت 700LIT می باشد یک موتور که دور ان 1500دور در دقیقه و قدرت ان 3/7 KW می باشد . نوع روغن آن در تابستان شل 150 ودر زمستان شل 68 می باشد .

    در سیستم روغنکاری یک فیلتر و یک توری وجود دارد . قبیل از اینکه روغن به قسمتهای مختلف سنگ شکن برود از فیلتر روغن عبور می کند و ناخالصیهای آن گرفته می شود و همچنین قبل از ورود روغن به مخزن سیستم روغنکاری از یک توری عبور می کند و مجدداً ناخالصیهایی که در ان وجود دارد گرفته می شود .

    د - سیستم هیدرولیک

    کار سیستم هیدورلیک پائین وبالا بردن شافت سنگ شکن می باشد . هیدرولیک دارای یک مخزن به ظرفیت 240 Lit که توسط یک موتور که دور ان 1000 دور در دقیقه و قدرت ان 3/7kw است می باشد . نوع روغن آن در تابستان شل 150 و در زمستان شل 68 می باشد .

    ه ) اویل کولر

    سیستم روغنکاری دارای یک سیستم خنک کننده به نام اویل کولر می باشد .اویل کولر توسط یک موتور که دور ان 1000 دور در دقیقه و قدرت آن 7/5kw         می باشد به یک فن و یا رادیاتور متصل است زمانیکه دمای روغن در تابستان بالا می رود توسط اویل کولر (خنک کننده ) خنک شده و دمای آن پایین می آید .

    و ) هیتر

    هیتر در مخزن سیستم روغنکاری قرار رگفته است و زمانیکه دمای روغن در سیستم روغنکاری در زمستان پایین می آید ، هیتر به طور اتوماتیک عمل کرده و دمای روغن بالا می برد .

    آپرون فیدر                   Apron Feeder

    نوارنقاله فلزی می باشد که بار خرد شده توسط سنگ شکن را روی آنمی ریزد . طول آپرون فیدر آپرون حدوداً 4950 mm و عرض آن 1600mm می باشد .حرکت و سرعت آپرون فیدر  از 0 الی 10 متر در دقیقه می باشد که تنظیم آن به عهده اپراتور سنگ شکن است .

    ظرفیت ریختن بار توسط آپرون فیدر 700ton/ h می باشد . آپرون فیدر توسط یک موتور به قدرت 15kw که دور ان از 1500-150 دور در دقیقه است به حرکت در می آید .

    موتور آپرون فیدر دارای یک مخزن روغن به ظرفیت 110lit می باشد که نوع روغن آن شل 220 می باشد که مدت تعویض روغن آن هم بر اساس ساعت کار آپرون فیدر می باشد که هر 2500 ساعت کار باید تعویض شود .

    آپرون فیدر دارای 12 نقطه گیربکس خور می باشد که روزانه بایستی توسط بازرس خط گیریسکاری می شود  ، نوع گیریس آن شل آکوانیا شماره 1        می باشد.

    اپرون فیدر 2عددریل قرارداردکه بلبرینگهائی برروی این ریلها به حرکت در        می ایند واین بلبرینگها وریلدا هم هفتگی توسط بازرس خط بایستی روغنکاری شود. نوع روغن ان مثل 220 می باشد.

    نوار نقاله          belt   convergor

    نوار نقاله به طول 5/119 متروبه عرض یک متراست..ظرفیت نوارنقاله حداکثر 750 تن درساعت می باشد وسرعت آن 87 متر دردقیقه است. فاصله نوار نقاله تا سطح زمین 1/22 متر می باشد. نوارنقاله توسط یک موتور به قدرت 75 kwودوران 1000 دور در دقیقه میباشد به حرکت درمی آید. نوار شامل اجزای مختلفی است از جمله انها عبارتند از:

    الف -بک استپ (b.s)

    کار آن نگه داشتن نوار به هنگام خاموش بودن آن است و مانع از برگشتن نوار می شود. بک استپ از نوع b5 160 می باشد. نوع گیریس آن الوانیا شماره یک می باشد که مقدار ان kg 3/5 می باشد و هر7500 ساعت کار می بایدتعویض گردد.

    ب-فلاکسیبل کوپلینگ             flexible       cupling

      کار آن انتقال نیرو از موتور به شافت یکی از غلتکهای نوار تقاله ودر نتیجه به حرکت درآوردن نوارنقاله است. نوع گیریس آن مثل الوانیا شماره 2 می باشد ومقدار آنkg9/1 می باشد که مدت تعویض آن یکساله می باشد.

    ج-هیدرولیک کوپلینگ              hgdraulic     cupling

    کار هیدرولیک کوپلینگ انتقال نیرو از موتور به فلاکسیبل کوپلینگ می باشد. نوع روغن ان تلوس 32 می باشد که ظرفیت ان  lit 38 می باشد ومدت تعویض ان هر 600 ساعت کار می باشد.

    د- ردیوسر                 reducer

    ردیو سر مابین هیدرولیک کوپلینگ وفلاکسیبل کوپلینگ قرار گرفته است وکار آن کم کردن سرعت ودور هیدرولیک کوپلینگ می باشد وقدرت آن kw 75        می باشد. ردیوسر دارای مخزنی به ظرفیت lit 80 میباشد ونوع روغن آن درتابستان مثل 150     می باشد ودر زمستان مثل 68 می باشد که هر 6 ماه باید تعویض شود. همچنین دارای 6 نقطه گیریس خور می باشد که نوع گیریس آن مثل الوانیا ep2می باشد که هر شش ماه یکدفعه باید گیریسکاری شود.

  • فهرست و منابع گزارش کارآموزی در معدن سنگ حوض ماهی اصفهان

    فهرست:

    مقدمه                                                                                         1

    تاریخچه -نوع محصول - نام واحدهای مختلف                                     3

    واحد سنگ بری                                                                            4

    سنگ شکن                                                                                  6

    آپرون فیدر                                                                                  9

    نوار نقاله                                                                                     10

    سیستم غبار گیر (هیدروسیکلون)                                                       13

    تله شکن                                                                                     15

    طرح ریزی و تحقیق سیستم کنترل و برقی معدن                                    17

    کار اتاق سیستم کنترل اولیه                                                              27

     

    منبع:

    ندارد.

دانلود کارآموزی گزارش کارآموزی در معدن سنگ حوض ماهی اصفهان , گزارش کارآموزی گزارش کارآموزی در معدن سنگ حوض ماهی اصفهان , پروژه کارآموزی گزارش کارآموزی در معدن سنگ حوض ماهی اصفهان , دانلود کارورزی گزارش کارآموزی در معدن سنگ حوض ماهی اصفهان , گزارش کارورزی گزارش کارآموزی در معدن سنگ حوض ماهی اصفهان , پروژه کارورزی گزارش کارآموزی در معدن سنگ حوض ماهی اصفهان , کارآموزی در مورد گزارش کارآموزی در معدن سنگ حوض ماهی اصفهان , کارورزی در مورد گزارش کارآموزی در معدن سنگ حوض ماهی اصفهان , نمونه گزارش کارآموزی درباره گزارش کارآموزی در معدن سنگ حوض ماهی اصفهان , گزارش کار در مورد گزارش کارآموزی در معدن سنگ حوض ماهی اصفهان
ثبت سفارش
عنوان محصول
قیمت