گزارش کارآموزی اجرای پست برق فشار قوی 62230 کیلو ولت

تعداد صفحات: 36 فرمت فایل: word کد فایل: 3411
سال: 1388 مقطع: مشخص نشده دسته بندی: مهندسی عمران
قیمت قدیم:۱۳,۸۰۰ تومان
قیمت: ۸,۶۰۰ تومان
دانلود فایل
  • خلاصه
  • فهرست و منابع
  • خلاصه گزارش کارآموزی اجرای پست برق فشار قوی 62230 کیلو ولت

    آشنایی با محل کار آموزی و عملیات انجام شده طی دوره :

     

    موضوع پروژه اجرای پست برق فشارقوی 62/230 کیلو وات واقع در شهرستان مینودشت استان گلستان می باشد . مساحت زمین پروژه حدود 49118 متر مربع می باشد که دارای عملیات اجرایی ذیل در طول دوره کارآموزی می باشد :

     اجرای ساختمان کنترل ، اجرای 4 ساختمان بی سی ار ، اجرای پداستال برای دکل ها و گنتری ها ، اجرای کانال های درون محوطه ، اجرای اتاق نگهبانی ، تسطیح و رگلاژ و بکفیل محوطه کارگاه توسط لودر ، اجرای دال روی کانال ها بعنوان پل ، اجرای دیوار آتش بین دو ترانس قدرت ( دیوار از نوع برشی است ) ، اجرای شبکه سیمکشی ارت درون محوطه و ساختمان ها و اجرای دیواره محوطه .

     

    عملیات اجرایی مربوط به ساختمان کنترل :

     

    ساختمان کنترل یک سوله بزرگ می باشد که از نظر کاربری به عنوان مغز کنترل کننده دیگر اجزای پست برق می باشد . این ساختمان دارای اتاقهای مختلف می باشد مانند : اتاق پی ال سی ، اتاق باطری ، اتاق ای سی دی سی ، اتاق کنترل ، دفتر ، آشپزخانه و سرویسهای بهداشتی و دو راهروی ورودی می باشد .

     

    از زمان شروع دوره کار آموزی عملیات مربوط به ساختمان کنترل شامل :

    اجرای سقف کاذب ، گچ کاری دیوار ها و زیر سقف کاذب ، کاشی کاری اتاق باطری ، اجرای سنگ کف پنجره ها توسط بنا ، اجرای پیاده رو دور ساختمان کنترل ، سنگ گاری دور ساختمان و اجرای داربست درون یا بیرون ساختمان برای کارهای اجرایی می باشد .

     

    اجرای سقف کاذب :

     

    سقف کاذب در ساختمانهای مختلف برای ایجاد یک فضای خالی در زیر سقف سازه ای بکار می رود که در این فضای خالی می توان تاسیسات حرارتی قرار گیرد . سقف کاذب که به طور روز افزون به طرفداران آن اضافه می شود هم از نظر زیبایی به فضای داخلی سازه کمک می کند و هم دیگر مشکلی برای عبور لوله های مختلف مانند لوله اسپلیت یا غیره از زیر سقف را حل می کن .

    برای اجرای این سقف باید از سقف اصلی تعدادی میلگرد به عنوان وصله در فواصل مختلف در ابعاد طولی که بستگی به عمق سقف کاذب دارد جوش بخورد در اجرای این سقف از میلگرد نمره 16 در فواصل 60 سانت استفاده شده  ، بعد توسط میلگرد10  و قوطی به ابعاد 40×40 یک شبکه به اندازه سقف مور نظر ایجاد می شود ، میلگرد ها به طول 120 سانتی متر و در فاصله های 40 سانتی متر از یکدیگر قرار گرفته اند . که این شبکه به میلگرد های متصل به سقف سازه ای وصل می شود . در این مرحله اسکلت بندی اصلی سقف کاذب ایجاد می شود که بعد از سیمان کاری به ضخامت 2 سانتی متر در زیر آن و بستن طوری  راویز سقف کاذب تکمیل می شود . زیر سقف کاذب برای زیبایی گچ می شود که با دیوارها یک دست شود . شکل یک سقف کاذب اجرا شده در راهروی ساختمان کنترل و اتاق پی ال سی را مشاهده می کنید .  

     

    سقف کاذب اجرا شده در پی ال سی روم

    سقف کاذب اجرا شده در راهرو

     

    گچ کاری داخل اتاق کنترل :

     

    گچ کاری به منزله ایجاد یک سطح صاف و یکدست بر روی اجزای سازه ای درون ساختمان می باشد که ناهمواری های سیمان کاری روی دیوار ها و سقف کاذب را می پوشاند که حدود 2 سانتی متر می باشد و یک سطح سفید و زیبا ایجاد می کند . برای انجام این کار گچ کار با استفاده از گچ صنعتی و آب با نسبتهای مشخص یک ملات گچ شکل پذیر و خمیری می سازد که با استفاده از ماله و شمشه و دیگر ابزار این ملات را به سقف می چسباند و صاف می کند . البتته باید کاملا توجه داشت که در هنگام گچ کاری ملات گچ با پنجره های آلومینیومی تمس نداشته باشد چون گچ باعث خورندگی شدید آلومینیوم می شود . گچ کاری در سقف با استفاده از داربست و تخته روی آن انجام می شود که قدرت مانور بالایی به گچ کار می دهد . گچ خوب دارای رنگ سفید یکدست و کاملا نرم می باشد بطوریکه هنگام عبور از الک چیزی بصورت گلوله و چسبیده رو الک نماند . هنگام نگهداری از پاکتهای گچ باید توجه داشت که هیچگونه رطوبتی به آنها نرسد و حدالامکان روی چیزی قرار گیرند تا بالا تر از سطح زمین باشد .

    کاشی کاری درون سرویس ها و اتاق باطری :

    درون سرویسهای بهداشتی که شامل توالت و حمام می باشد و اتاق باطری کاملا دارای پوشش کاشی می باشد . کاشی کاری سرویس های بهداشتی با استفاده از کاشی های 20×20 بوده که در شکل زیر قابل مشاهده می باشد .

    این کاشی ها بعد از اینکه کاشی کار یک ملات غیر سازه ای سیمان به ضخامت 3-2 سانتی متر در کف اجرا کرد بروی آنها قرار می گیرند و برای صاف بودن سطح کاشی کار همواره از تراز استفاده می کند . برای اجرای کای در سطوح قائم ، کاشی را بصورت قائم نگه می دارند و با استفاده از یک تکه گل رس آن را به دیوار ثابت نگه می دارند و بعد پشت آن را با ملات ماسه و سیمان پر میکنند .

    به علت اینکه در اتاق باطری امکان ترشح اسید روی کف می باشد در این اتاق برای کاشی کاری از ملات ضد اسید استفاده شد که همان ملات تهیه شده از سیمان پرتلند نوع 5 می باشد .

    سنگ کاری های ساختمان کنترل :

    سنگ کاری های اتاق کنترل که شامل ، گذاشتن کف پنجره ها از داخل ساختمان و سنگ دور ساختمان می باشد .

    در اجرای سنگ کف پنجره درون سختمان باید به این نکته توجه داشت که یک شیب ملایم به طرف خارج به شنگ داده شود که اگر آب باران به داخل نفوذ کند به داخل و کف اتاق سرازیر نشود و روی خود سنگ باقی بماند . در این ساختمان برای عملیات سنگ کاری از سنگهای زیر استفاده شد :

    سنگ کف و قرنیز 20 سانتی اتاق پی ال سی ، اتاق کنترل و اتاق ای سی دی سی از نوع سنگ گرانیت گل پنبه ای بروجرد استفاده شده که دارای ضخامت 2 سانتی متر و درجه کیفی1 می باشد که در شکل زیر قابل مشاهده می باشد .

     

    سنگ کاری بیرون ساختمان کنترل و اتاقهای بی سی آر  از نوع سنگ چینی نیریز بوده که دارای سخامت 2-5/1 سانتی متر بوه دارای رنگ سفید و گاها با رگه های خاکستری با عرض 20 سانتی متر

    که از درجه کیفی ممتاز برخوردار است .

    در جرای سنگ همواره به شاقولی بودن سطح یا قائم بودن آن باید توجه شود که این کنترل توسط تراز انجام می گیرد . در اکثر موارد بالای کار به طرف داخل خم می شود که به اصطلاح دوغ آب خور آن کم می شود ولی امکان دارد از نظر زیبایی در سطوح بزرگ مشکل ایجاد کند . برای تست این موضوع می توان یک شمشه بنایی یا یک پروفیل قوطی را روی کار قرار داد اگر در بالای سطح بین شمشه و سنگ فاصله افتاد ، نشان دهنده ی کج بودن بالای کار می باشد که از نظر فنی اشکالی ایجاد نمی کند اما یک مهندس خوب باید بتواند فرق بین سطوح قائم و غیر قائم را تشخیص دهد . یک نمونه از سنگ چینی را در شکل زیر مشاهده می کنید . در گوشه کار که قطع سنگ ها تمام می شود از یک سنگ عمودی به نام پلاک استفاده می شود که برای زیبایی در ابتدای و انتهای سطح بکار می رود .

    در اجرای سنگ در سطح قائم نیز مانند کاشی کاری از دوغاب سیمان و ماسه به همراه مقداری گچ که باعث گیرش سریع می شود  برای پر کردن فضای خالی بین سنگ و سطح دیوار استفاده می شود .

    درجه بندی سنگهای ساختمانی  : سوپر ( صادراتی ) ، ممتاز ، درجه 1 ، درجه 2 و درجه 3

    سنگهای سوپر باید داری شرایط زیر باشد :

    رگه نداشته باشد ، درست ساب خورده باشد و سطح سنگ بعد از ساب خوردن خراب نباشد ، گوشه ها لب پر نباشد ، رنگ سنگ ها با هم متفاوت نباشد ، تاب نداشته باشد و لکه یا سیاهی نداشته باشد .

    اگر هر کدام از موارد فوق را داشته باشد از درجه کیفی آن کم میشود .

    سنگهای هزاره استفاده شده در زیر کار از نوع تیشه ای بوده که عرض آنها حدود 40 سانتی متر است . که بعد از اجرای پیاده رو یا عملیات دیگری باید ساب بخورد تا از هر گونه لکه و کثیفی پاک شود 

    اجرای بتن پیاده رو در اطراف ساختمان کنترل :

    در اطراف سوله کنترل که کف تمام شده راهرو آن با زمین حدود 50 سانتی متر اختلاف دارد یک پیاده رو بتنی به عرض 60 سانتی متر که برای عبور یک نفر کافی می باشد اجرا شده است بصورت زیر:

    ابتدا محل انجام پیاده رو توسط گچ علامت گذاری می شود و بعد توسط دستگاه کامپکتور که برای کوبیدن خاک استفاده می شود ، اطراف ساختمان را تاخط کشیده شده می کوبند . دور محل مورد نظر را قالب می بندند و درون آن را با بتن عیار 300 کیلوگرم در متر مکعب تا ارتفاع 30 سانتی متر پر می کنند بعد از انجام ماله کشی یک تخته باریک را در فواصل 1 متری بر روی بتن قرار می دهند تا بعد از برداشتن آن یک شیار باریک در سطح بتن به عنوان درز انبساط باقی بماند این درز باعث می شود بتن در هنگام گیرش که حرارت تولید می کند با در روزهای گرم به علت انبساط حجمی ترک نخورد و سطح پیاده رو را خراب نکند .

    البته یک شیب بسیار ملایم نیز به سمت بیرون به بتن در هنگام ماله کشی می دهند برای اینکه هنگام بارندگی آب رو ی پیاده رو جمع نشود . این قالب ها بعد از 4-3 روز یا نهایتا 1 هفته باز می شوند . لازم به ذکر است که از آنجاییکه بتن فوق غیر سازه ای بوده اجرای آن بصورت غیر مسلح بوده و از هیچگونه میلگردی استفاده نمی شود .

    یک نمونه دستگاه کامپکتور استفاده شده در کارگاه

    درز انقطاع اجرا شده در پیاده رو ساختمان کنترل

     

    عملیات اجرایی مربوط به اتاق های بی سی آر :

    پست برق فوق دارای 4 اتاق بی سی آر به صورت مجزا می باشد که هر کدام دارای اسکلت فلزی متشکل از یک فنداسیون بتنی به همراه بیس پلیت و 4 ستون متشکل از پروفیل قوطی 10×10 می باشد که در  سقف خود تشکیل شده از 2 عدد خرپا در ابتدا و انتها می باشد که توسط پرلین ها ( پروفیل قوطی 8×4 ) و میل مهار ها به هم متصل شده است . دیوار های آنها با آجر گری 5×10×20 با ملات 1:6 ماسه سیمان ، ساخته شده است .

    بیرون این ساختمان ها مانند ساختمان کنترل در حال سنگ کاری می باشد . عملیات اجرایی خاص اتاق های بی سی آر اجرای کف کاذب می باشد که فضای کافی برای عبور مقادیر زیاد سیم را ممکن می سازد و در روی این کف کاذب دو ردیف 8 تایی تابلو های برق قرار می گیرد .

    اجرای سنگ کاری ، گچ کاری داخل ، اجرای پیاده رو ، اجرای کف پنجره اتاق های بی سی آر مانند ساختمان کنترل می باشد و مصالح مورد استفاده نیز مانند هم می باشند ، پس در ادامه مطلب در مورد عملیات اجرایی بی سی آر ها فقط به اجرای کف کاذب آن بسنده می کنیم .

  • فهرست و منابع گزارش کارآموزی اجرای پست برق فشار قوی 62230 کیلو ولت

    فهرست:

    ندارد.
     

    منبع:

    ندارد.

دانلود کارآموزی گزارش کارآموزی اجرای پست برق فشار قوی 62230 کیلو ولت, گزارش کارآموزی گزارش کارآموزی اجرای پست برق فشار قوی 62230 کیلو ولت, پروژه کارآموزی گزارش کارآموزی اجرای پست برق فشار قوی 62230 کیلو ولت, دانلود کارورزی گزارش کارآموزی اجرای پست برق فشار قوی 62230 کیلو ولت, گزارش کارورزی گزارش کارآموزی اجرای پست برق فشار قوی 62230 کیلو ولت, پروژه کارورزی گزارش کارآموزی اجرای پست برق فشار قوی 62230 کیلو ولت, کارآموزی در مورد گزارش کارآموزی اجرای پست برق فشار قوی 62230 کیلو ولت, کارورزی در مورد گزارش کارآموزی اجرای پست برق فشار قوی 62230 کیلو ولت, نمونه گزارش کارآموزی درباره گزارش کارآموزی اجرای پست برق فشار قوی 62230 کیلو ولت, گزارش کار در مورد گزارش کارآموزی اجرای پست برق فشار قوی 62230 کیلو ولت
ثبت سفارش
عنوان محصول
قیمت