لیست دانلود 12 نمونه گزارش کارآموزی و گزارش نویسی درباره سبوس با فرمت Word | دانلود پروژه کارورزی، گزارش بازدید، نمونه مصاحبه و نمونه گزارش کار سبوس | نمونه پر شده دفترچه کارآموزی دانشجویی و نمونه فرم تکمیل شده کاربینی دانش آموزی سبوس
فصل اول معرفی سازمان: مرکز تحقیقات اصلاح نهال و بذر، همانطور که از اسم آن پیداست، اصلاح رقمهای مختلف است، یعنی مقایسه ارقام مختلف و رسیدن به یک نتیجهای که کدام رقم بهتر است که این مقایسه هم در طرحهای بهزراعی، مثل مقایسه فاصله ردیفها، فاصله بوتهها، عمق کاشت و ... و معرفی یک رقم برتر به کشاورز و یا وارد کردن ارقام مختلف از مراکز تحقیقاتی بینالمللی و آزمایش کردن آنها در ...
3-1-تاریخچه و معرفی کارخانه ی آرد زاودی کارخانه آرد زاودی در سال 1369 تاسیس شده است بخش اعظم فعالیت این کارخانه مربوط به تولید آرد می باشد که با استفاده از دستگاههای پیشرفته تبدیل گندم به آرد صورت می گیرد . محصولات تولیدی این کارخانه شامل آرد و سبوس می باشد. شایان ذکر است کارخانه آرد زاودی در شهرستان بندر ترکمن خیابان جمهوری اسلامی ابتدای خیابان نامی واقع شده است. 3-2-غلات: غلات ...
مهد کودکی را که کارآموزی می کردید معرفی کنید. مهد کودکی که من در آنجا مشغول به کارآموزی بودم با مساحت تقریبا 230 متر و حیاط 40 و سالن بازی 30، کلاسها آمادگی 1 15 و آمادگی 2، 15، و کلاس 3-4ساله 15 و دفتر مدیر 15 وسالن تلویزیون 30 می باشد که در گروه 3-4 ساله دارای 20 کودک که برای این کلاس بسیار زیاد می باشد. این گروه سنی طوری هستند که هر کدام در حال جنب و جوش و تحرک می باشد و فضا ...
مقدمه: با توجه به پذیرش سیستم تولید به عنوان موضوع پروژه بعد از مشورت با اعضای گروه سیستم تولید کارخانه ی گرجی را جهت بررسی انتخاب کردیم با توجه به وسعت کارخانه و تنوع محصولات و جهت انتخاب موضوع واحد و جلوگیری از پراکنده شدن موضوع سیستم تولید بیسکویت به عنوان اصلی ترین محصول کارخانه مورد بررسی قرار گرفت. تاریخچه: شرکت گرجی در سال 1340 تاسیس گردیده است در ان زمان این کارخانه تنها ...
مقدمه فرآیند تولید آرد شامل مراحل مختلف از مرحله ورود گندم به کارخانه تا خروج آرد نهایی میباشد . آرد، یکی از اجزای مهم در تهیه ی انواع غذاها است. ماده ی پودر مانندی است که از دانه ی غلات یا سایر مواد نشاسته ای بدست می آید. معمولاً آرد را از آسیاب نمودن دانه ی گندم تهیه می کنند؛ اما از دانه ی ذرت، گندم سیاه یا (چاودار)، جو، نخود و برنج هم آرد تهیه می شود. اساس آرد را نشاسته تشکیل ...
مراحل انجام شده در انسکتاریوم : شناخت زنبور براکون و نحوه تاثیر آن: زنبور براکون از خانواده Braconidae واکتوپارازیت می باشد. حشره ماده بطول 4-3 میلیمتر بوده و چشم های سیاه و براقی در فرق سر دارد. رنگ عمومی بدن این حشره زرد حنایی ولی قسمت هایی از سر و قسمت زیرین سینه بهرنگ قهوه ای است. در ابتدای فصل بعلت سرما تیره رنگ ولی هرچه دما بالا رود روشن تر می گردد. شکم زنبور ماده بعلت ...
تاریخچه شرکت صنایع غذایی زرین گل در سال 1371 در زمینی به مساحت 1 هکتار با خط تولید ماکارونی و ورمیشل آغاز به کار نمود و اینک دارای خط تولید آرد زرین گل می باشد ، این کارخانه به مدیریت برادران رحمت بخش و مسئول آزمایشگاه و فنی مهندس جلیل وند می باشد. خط مشی کیفیت شرکت صنایع غذایی زرین گل با هدف تامین انواع آرد مرغوب ، ماکارونی ، ورمیشل ، رشته آش ، آرد و سبوس در سال 1371 تاسیس شده ...
پیشگفتار اینجانب پروژه کارآموزی خود را در مرکز خدمات جهاد کشاورزی دشمن زیاری ممسنی گذرانده ام . این پروژه شامل گزارش ها ، و تجربیاتی است که در مرکز خدمات جهاد کشاورزی به مدت 240 ساعت کارآموزی ، ثبت شده است و مقایسه اطلاعات و تئوری های مختلف صورت گرفته است. ودر پایان از زحمات مسئولین مرکز خدمات جهاد کشاورزی کمال تشکر رادارم . مقدمه: دانشجویان در پایان هر دوره تحصیلی احتیاج به ...
تاریخچه: کارخانه ویتانا در سال 1337 در زمینی به مساحت 40 هزار مترمربع در کیلومتر 11 جاده قدیم کرج احداث گردیده و مؤسس آن آقای تهرانچی بوده که در ابتدای امر عمده تولیدات این شرکت انواع بیسکویت مخصوصاً بیسکویت مادر بوده است و متعاقباً در سالهای 1342 با وارد نمودن ماشینآلات نان سوخاری به عنوان اولین تولید کننده نان سوخاری در ایران مطرح گردید و به دنبال آن سالنهای تولید ویفر و تافی ...
در ابتدا بعد از ورود به گاوداری اولین عیبی که مشاهده شد نداشتن حوضچه ضدعفونی بود. سپس به انبار مواد غذایی رفتیم در آن جا یکی از مواد غذایی یونجه خشک شده بود، که یکی از ملاک های یونجه خشک شده مرغوب بسته بندی شده این است که بسته 17کیلویی باشد و اگر بیشتر بود نشان می دهد که آبدار است. معمولاً برای بررسی خوب بودن یونجه می توان قسمت وسط آن را باز کرده و ببینم که کپک نداشته باشد. ...
مواد پروتئینی ، یکی از مهمترین اجزای مواد غذایی مورد استفاده انسلنها است. نیاز طبیعی بدن انسان به این مواد، مبین ضرورت استفاده آنها در سبد غذایی خانواده ها است. از دیر باز انواع گوشتها، خصوصا گوشت قرمز منبع اصلی تامین پروتئین مورد نیاز انسان بوده است. لکن در حال حاضر، بواسطه تغییر روش زندگی از سنتی به ماشینی وکاهش تحرک افراد در زندگی روزمره، استفاده از گوشت قرمزبدلیل دارابودن ...
همانطور که جوامع بشری از حالت سنتی به سوی صنعتی و از آن به فرا صنعتی گام برمیدارند علوم و فنون و تکنولوژی هم رو به تکامل و دگرگونی و پیشرفت است. انسان موجودی اجتماعی است و به ناچار برای رفع احتیاجات و نیازهای خود به صورت گروهی به فعالیت بپردازد. هنگامی که امور بوسیله یک نفر انجام می شود موضوع ارتباطات سازماندهی و شاید مفهوم چندانی نداشته باشد ولی به محض اینکه برای اداره امور به ...